Wat wij doen

Bij Blankespoor Lunteren kunt u zowel zakelijk als particulier terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van installatie- en daktechniek. Voor ieder vraagstuk zoeken wij een oplossing. Naar aanleiding van uw wensen kijken we welk modern en duurzaam systeem het beste past. Maak kennis met onze disciplines: werktuigbouwkundige installatie, klimaatinstallatie, daktechniek en beheer & onderhoud. 

Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Bij Blankespoor Lunteren ontwerpen wij voor u duurzame werktuigbouwkundige installaties. Met de nieuwste technieken maken wij installaties op maat.

Klimaatinstallatie

Klimaatinstallatie

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

Daktechniek

Daktechniek

Daktechniek is een expertise binnen ons bedrijf. Wij werken met KOMO gecertificeerd materiaal en verwerken alles volgens de richtlijnen, dit samen zorgt ervoor dat wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!