Over Blankespoor Lunteren

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alles op het gebied van werktuigbouwkundige installatie. Denkt u hierbij aan: verwarming, warmtepompen, sanitair en daktechniek.

Onze specialisten

Installatiemonteur

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs zijn verantwoordelijk voor de montage van diverse technische installaties. Zij werken aan projecten van begin tot eind, waardoor kennis en kunde in de volle breedte ingezet worden.

Servicemonteur

Servicemonteur

Jaarlijks inspecteert en onderhoudt de servicemonteur uw installaties. Ook bij onverwachtse storingen schiet de monteur u graag te hulp.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmensen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Blankespoor Lunteren vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Blankespoor Lunteren tot uw betrouwbare partner.

Midden Nederland
Blankespoor Lunteren is actief in midden Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn particulieren, instellingen en het MKB. Bij Blankespoor Lunteren zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Blankespoor Lunteren is onderdeel van de VDK Groep (met meer dan 70 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.